IOGKF

Tyrnävän kahvakuula- ja
karateyhdistys TYRKKY ry

IOGKF

Etusivu     Goju Ryu     Kahvakuula     Harjoitusajat     Ajankohtaista     Usein kysyttyä     Yhteystiedot

Lasten karate

Perinteinen karate parantaa kunnon ja liikkuvuuden ohella lapsen keskittymiskykyä, tarkkaavaisuutta ja tilan hahmottamista. Karateharrastus tukee myös vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja luo pohjan itsepuolustustaitojen oppimiselle.

Tänä syksynä pidämme lapsille kaksi peruskurssia, toinen 4-6 -vuotiaille ja toinen 7-12 -vuotiaille. Lasten kurssin kesto on 4 kk ja kummallakin ryhmällä on yksi harjoituskerta joka viikko. Ryhmien harjoitukset on suunniteltu siten, että jokaisella karatekalla on mahdollisuus kasvattaa kuntoaan ja oppia uusia asioita omalla tahdillaan kannustavassa ilmapiirissä.

Karaten aloittamiseen ei tarvitse mitään erityisvälineitä, t-paita ja verryttelyhousut riittävät. Karateharjoituksissa ei koskaan käytetä kenkiä! Harjoittelun edetessä hankitaan harjoituspuku, jonka hinta sisältyy uusilla harrastajilla peruskurssimaksuun.

Lasten karateharjoitukset kestävät aina tunnin ja koostuvat alkulämmittelystä, erilaisia leikeistä ja pariharjoituksista, karatetekniikoiden perusteiden harjoittelemisesta sekä loppujumpasta. Lasten karateryhmiin pitää ilmoittautua ennakkoon harjoitusten ohjaajalle (kts. yhteystiedot)!

Lasten karaten peruskurssin hinta on 80 euroa, jonka jälkeen harjoittelumaksu on 10 euroa kuussa. Maksut suoritetaan TYRKKY ry:n tilille käyttäen yhteystiedot -sivulta löytyvää tilinumeroa tai käteisenä harjoituksen vetäjälle. Maksu pitää olla maksettuna jokaisen kuukauden toisiin harjoituksiin tultaessa.

Lasten vanhemmat ovat halutessaan tervetulleita seuraamaan harjoituksia. Harjoitusten osittainenkin kuvaaminen/tallentaminen millään laitteella (esim. kameralla, älypuhelimella, tablettikoneella tms.) on ehdottomasti kiellettyä!

© 2012-2018 Tyrnävän kahvakuula- ja karateyhdistys TYRKKY ry. Päivitetty viimeksi 11.08.2018