IOGKF

Tyrnävän kahvakuula- ja
karateyhdistys TYRKKY ry

IOGKF

Etusivu     Goju Ryu     Kahvakuula     Harjoitusajat     Ajankohtaista     Usein kysyttyä     Yhteystiedot

Lasten ja nuorten karate

Perinteinen karate parantaa kunnon ja liikkuvuuden ohella keskittymiskykyä, tarkkaavaisuutta ja tilan hahmottamista. Karateharrastus tukee myös vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja luo pohjan itsepuolustustaitojen oppimiselle.

Lasten ja nuorten karatea harjoitellaan kolmessa ryhmässä:
  • Muksukarate on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille.
  • Junnukarate on puolestaan suunnattu 7-12 -vuotialle.
  • 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat harjoittelevat sekä omassa että aikuisten ryhmässä.
Ryhmien harjoitukset on suunniteltu siten, että jokaisella karatekalla on mahdollisuus kasvattaa kuntoaan ja oppia uusia asioita omalla tahdillaan kannustavassa ilmapiirissä.

Karaten aloittamiseen ei tarvitse mitään erityisvälineitä, t-paita ja verryttelyhousut riittävät. Karateharjoituksissa ei koskaan käytetä kenkiä! Harjoittelun edetessä hankitaan harjoituspuku, jonka hinta sisältyy uusilla harrastajilla peruskurssimaksuun.

Lasten ja nuorten karateharjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, erilaisia leikeistä, peleistä ja pariharjoituksista, karatetekniikoiden perusteiden harjoittelemisesta sekä loppujumpasta. Lasten ja nuorten karateryhmiin pitää ilmoittautua ennakkoon harjoitusten ohjaajalle (kts. yhteystiedot)!

Lasten ja nuorten karaten peruskurssin hinta on 80 euroa, jonka jälkeen harjoittelumaksu on 10 euroa kuussa. Maksut suoritetaan TYRKKY ry:n tilille käyttäen yhteystiedot -sivulta löytyvää tilinumeroa tai käteisenä harjoituksen vetäjälle. Maksu pitää olla maksettuna jokaisen kuukauden toisiin harjoituksiin tultaessa.

Lasten ja nuorten vanhemmat ovat halutessaan tervetulleita seuraamaan harjoituksia. Harjoitusten osittainenkin kuvaaminen/tallentaminen millään laitteella (esim. kameralla, älypuhelimella, tablettikoneella tms.) on ehdottomasti kiellettyä!
© 2012-2019 Tyrnävän kahvakuula- ja karateyhdistys TYRKKY ry. Päivitetty viimeksi 14.01.2019